Festiwal Brzmienia i Podniebienia - Kulinaria 2014
Emceka
08/09/2014 13:50
Program Festiwalu Brzmienia i Podniebienia - Kulinaria 2014
13 września 2014 - Bulwar Zachodni
12:00 - rozpoczęcie regat wioślarskich o Puchar Prezydenta Miasta z udziałem Tadeusza Jędrzejczaka, prezydenta miasta Gorzowa Wlkp. oraz Grzegorza Jóźwiaka, burmistrza Dziwnowa
12:30 - występ zespołu z Dziwnowa - Gminy Partnerskiej
13:00 - 15:00 muzyka mechaniczna
15:00 - zakończenie regat wioślarskich i wręczenie pucharów
15:30 - Paprykalaba - koncert orkiestry warzywnej (po koncercie zapraszamy na otwarte warsztaty w budowaniu instrumentów z warzywa, które odbędą się w namiocie nieopodal sceny)
16:00 - Formacja Chatelet – pokaz kulinarny cz. 1
16:30 - Pokaz kuchni molekularnej
17:00 - Paprykalaba - zakończenie warsztatów koncertem na scenie
17:30 - Formacja Chatelet - pokaz kulinarny cz. 2
18:00 - Pokaz kuchni molekularnej
18:30 - 19:00 Formacja Chatelet - pokaz kulinarny cz. 3
19:30 - 20:30 Formacja Chatelet - występ kabaretowy
ok. 21:00 - koncert zespołu Brathanki
13 września 2014 - Hala Targowa nr 3
10:00 – rozpoczęcie pierwszego dnia targów
11:00 – oficjalne otwarcie Festiwalu Brzmienia i Podniebienia Kulinaria 2014 przez Tadeusza Jędrzejczaka, prezydenta Gorzowa Wielkopolskiego oraz Grzegorza Jóźwiaka, burmistrza Dziwnowa
12:00 – rozpoczęcie Bitwy Kulinarnej
12:00 – degustacje, atrakcje dla dzieci, konkursy
17:00 – ogłoszenie wyników fotokonkursu na Facebooku i wręczenie nagród
18:00 – ogłoszenie zwycięzców I dnia Bitwy Kulinarnej i wręczenie nagród
20:00 – zakończenie pierwszego dnia targów
14 września 2014 - Hala Targowa nr 3
11:00 – rozpoczęcie drugiego dnia targów
12:00 – rozpoczęcie Bitwy Kulinarnej
12:00 – degustacje, atrakcje dla dzieci, konkursy
16:00 – ogłoszenie wyników fotokonkursu na Facebooku i wręczenie nagród
17:00 – ogłoszenie zwycięzców II dnia Bitwy Kulinarnej i wręczenie nagród
18:00 – zakończenie targów i Festiwalu Brzmienia i Podniebienia Kulinaria 2014
Komentarze opinie